Verkkosivut yritykselle

Kaipaavatko yrityksesi verkkosivut päivitystä nykyaikaan?


Ovatko verkkosivusi vanhat ja kaipaavatko ne päivitystä nykyaikaan?

Verkkosivut olisi hyvä pitää ajan tasalla, jotta mahdollisen maksavan asiakkaan ostopäätös ei jäisi ainakaan epäselvistä verkkosivuista kiinni. Verkkosivuprojekti on parhaimmillaan erittäin nopea prosessi, joka sujuu ongelmitta ja tuo yrityksesi yleisilmeeseen raikkaan muutoksen.

Myös hajalla olevat verkkosivut kannattaa ehdottomasti hoitaa kuntoon, sillä verkkosivujen merkitys yritysten myynnille on nykypäivänäkin suuri. Laadukkaat verkkosivut mahdollistavat yrityksesi esittelemisen alustalla, joka näyttää juuri yritykseltäsi! Tämän lisäksi hakukoneet saattavat syrjiä toimimattomia verkkosivuja!


Asiakkaideni kokemuksia

”Yhteistyö on sujunut mutkitta. Jarkko on tosi mukava tyyppi! Sovittu aikataulu on pitänyt, ja joustanutkin erittäin hienosti asiakkaan mukaan. Hän ottaa hyvin vastaan ehdotuksia, ja tekee parhaansa asiakkaan palvelemiseksi. Suosittelen todella lämpimästi!”

Asiakkaani

“Jarkon kanssa asioiminen tapahtuu sujuvasti ja yhteistyö muutenkin sopinut mutkattomasti. Hän huomioi asiakkaan kanssa kommunikoinnin laaja-alaisesti”

Asiakkaani

“Jarkko toimii ammattimaisesti ja pitää kiinni alussa sovitusta. Tämän lisäksi Jarkon kanssa on mahdollista sovitella asioita elämäntilanteen muutoksien johdosta.”

Asiakkaani

Miten verkkosivuprojekti etenee?

Verkkosivuprojekti alkaa tarpeiden kartoittamisella, jonka jälkeen kirjoitan tarpeidesi pohjalta tarjouksen.
Tarjouksen hyväksymisen jälkeen projekti alkaa webhotellin tilaamisella, johon voin ehdottaa hyväksi todettuja palveluntarjoajia.
Tämän jälkeen lähetän verkkosivuista ensimmäisen vedoksen sähköpostitse.

Tutustu ensimmäiseen vedokseeni ja siinä näkyviin hahmotelmiin. Käytännössä tästä saa jo idean millaiset uudet verkkosivusi tulevat olemaan.
Tässä kohtaa on sopiva hetki kommentoida, ehdottaa ja vaatia muutoksia! Pyrin aina toteuttamaan asiakkaani toiveet täysimääräisesti, jonka lisäksi voimme keskustella muutoksista esimerkiksi videotapaamisessa, tai miksei kasvotustenkin: (Sastamala, Huittinen, lähialueet)

Hahmotelman muutoksien tekemisen jälkeen teen visuaalista hiontaa verkkosivuille ja lähetän viimeisen vedoksen hyväksyttäväksi. Kun verkkosivu on muilta osin valmis ja viimeinen vedos hyväksytty, niin siirryn tekemään eväste-sivun sekä tietosuojaselosteen ja viimeistelen hakukoneoptimoimmin.
Tämän jälkeen lähetän linkin ilmaisiin materiaaleihin, joissa opastan verkkosivujen perusmateriaaleissa ja vinkkaan mahdollisesta ylläpitopalvelusta, jota minulta on mahdollista tilata erittäin kustannustehokkaaseen hintaan.Haluaisitko pyytää tarjouksen?

Parhaimmillaan verkkosivuprojekti sujuu kuin tanssi. Kun molemmat osapuolet ovat asiassa positiivisin mielin mukana, niin projekti on parhaimmillaan valmis jopa muutamassa viikossa. Annan aina projekteissani aikataulu-arvion, jota pyrin seuraamaan. Joskus kuitenkin aikataulu venyy ja olen aina siitä etukäteen yhteydessä!

Mitäs verkkosivut sitten maksavat?

Alla esimerkkihintoja (alkaen.)
Jokainen projekti hinnoitellaan räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Näin maksat vain siitä, jota sivuillesi tulee etkä turhista ominaisuuksista!
Kaikki toteutukseni sisältävät evästeiden, sekä tietosuojaselosteen generoimisen ja perusmuotoisen hakukoneoptimoinnin, jolla sivusto näkyy Googlen hakukoneissa.

Käyntikorttisivu
1 sisältösivu

Käyntikorttisivu on hyvä vaihtoehto esimerkiksi projektiluontoisiin tilanteisiin tai yrityksille, joiden myynnille verkkosivuilla ei ole juurikaan merkitystä.
Alkaen 350 euroa
sis. 0%. alv

Yleinen perustoteutus
(2-4 sisältösivua.)

2-4 sisältösivua sisältävä verkkosivutoteutus on suosituin, eikä syyttä. Verkkosivulle mahtuu paljon myyntiä edistävää tietoa yrityksestä, jonka lisäksi se on helppo tapa tuoda yritys verkkoon.
Verkkosivuja on helppoa yksilöllistää esimerkiksi blogin avulla.

Alkaen 600 euroa
sis. 0%. alv

Laajemmat toteutukset
Esim. verkkokauppa

Laajempiin toteutuksiin lukeutuu muun muassa verkkokauppatoteutukset ja verkkokurssit, jotka vaativat tekovaiheessa paljon enemmän työtä ja huomiota kuin pienemmät toteutukset. Edistää myyntiä laaja-alaisesti ja mahdollistaa yritykselle laajan näkyvyyden verkossa!
Alkaen 1000 euroa
sis. 0%. alv

*Minulle maksettavan palkkion lisäksi tulee maksettavaksi palveluntarjoajaosapuolelle niin webhotellista kuin domainista maksettavat vuosittaiset maksut. Voin lisäksi halutessanne toteuttaa projekteja tuntihintaan 60€/h (alkavalta puolelta tunnilta 40€ ja sen ylittävältä osalta siirrytään tuntilaskutukseen 60€/h)